El “debat” sobre el PECAC-2020

Pla de l’Energia i del Canvi Climàtic de Catalunya 2012-2020.

El 8 de març de 2011, el Govern va aprovar l’encàrrec al conseller d’Empresa i Ocupació d’iniciar els treballs per a l’elaboració d’un nou Pla de l’Energia de Catalunya que tingui com a horitzó l’any 2020 i que reculli les orientacions polítiques en matèria d’energia de l’actual Govern. En aquesta mateixa línia, el Ple del Parlament, en la sessió del 24 de març de 2011, va aprovar la Moció 8/IX, sobre la política energètica, que insta el Govern a presentar, durant el 2011, el Pla de l’Energia de Catalunya 2012-2020.

Podeu veure tota la documentació OFICIAL existent sobre el procediment i aprovació del PECAC clicant AQUÍ

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.