QUÈ ÉS L’ELECTRICITAT VERDA I COM FER-NE ÚS? Una breu guia d’orientació

Aquest document pretén informar-te de com orientar el teu consum elèctric cap a les fonts renovables, reduint així l’impacte que la generació d’electricitat provoca en les persones i en el medi natural en el que vivim.

Prendre aquesta senzilla decisió té molts avantatges de tipus social i ambiental. Per exemple, amb el teu gest fas possible que el que pagues per la teva factura elèctrica afavoreixi el desenvolupament de les fonts renovables i autòctones en lloc de fer més grossos els beneficis obtinguts en cremar combustibles fòssils importats.

Només cal que canviïs a una companyia comercialitzadora que certifiqui que l’origen de l’electricitat que comercialitza és ‘verd’, de fonts renovables. Aquest simple tràmit administratiu fa que avancem en l’objectiu que tot el subministrament energètic de la societat procedeixi d’energies renovables de mínim impacte ambiental.

Hem posat les idees bàsiques en aquesta guia per ajudar-te a fer-lo.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.